Majoitus

Varausehdot

Varaus- ja peruutusehdot 

Huoneistojen varaus voi tapahtua suullisesti tai sähköpostitse. Asuntoauto- ja vaunupaikoille ei oteta ennakkovarauksia. 

Majoitusvuorokausi 

Majoitusvuorokausi huoneistoissa alkaa klo 16 ja päättyy klo 12. Ennakkoon varatut huoneistot pidetään varattuina klo 18 saakka, ellei myöhemmästä saapumisesta ole sovittu. 

Peruutus ja saapumatta jättäminen 

Jos olet estynyt saapumasta, tulee varaus peruuttaa välittömästi puhelimitse tai sähköpostilla. 

Yhden yön varauksissa varaus voidaan peruuttaa varauksen alkamista edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä, tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta majoitusliikkeellä on oikeus veloittaa koko varauksen arvo. Jos asiakas jää saapumatta, veloitetaan asiakkaalta yhden vuorokauden hinta.

Useampaa yötä koskevan varauksen asiakas voi peruuttaa 7 vuorokautta ennen varauksen alkamispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta on majoitusliikkeellä oikeus veloittaa 50 % varauksen arvosta siltä ajalta, kun majoitusyksikköä ei ole saatu myytyä edelleen. 

Jos asiakas peruuttaa useampaa yötä tai majoitusyksikköä koskevan varauksensa alle kaksi vuorokautta ennen varauksen alkua eikä majoitusyksikköä saada myytyä edelleen, on majoitusliikkeellä oikeus veloittaa koko varauksen arvo.  Jos kyseessä on etukäteen maksettu varaus, voit pyytää takaisinmaksua sähköpostitse osoitteessa toimisto@karpinkoulu.fi

Ilmoita nimesi ja majoituksen ajankohta. Maksua palautettaessa vähennetään aina toimistokulu 20€.

Huoneiston maksaminen 

Asiakas maksaa varauksen saapumisen yhteydessä tai ennakkoon varausmaksun osuudelta. Mahdollinen ennakkoon suoritettu varausmaksu vähennetään lopullisesta laskusta. Jos asiakas peruuttaa varauksensa peruutusehtojen vastaisesti, on oikeus pidättää asiakkaan suorittama varausmaksu. 

Yleiset majoitusehdot 

Asiakas on velvollinen noudattamaan hyviä tapoja. Mikäli asiakas aiheuttaa käytöksellään häiriötä, on Karpin koululla oikeus keskeyttää varaus välittömästi ja tällaisessa tapauksessa majoituksen maksua ei palauteta.

Huoneisto tulee jättää siistiin kuntoon. Asiakkaalta edellytetään, että hän tyhjentää jääkaapin, tiskaa astiat, lakaisee lattian, pyyhkii pinnat, vie roskat jäteastiaan sekä vie pois mahdolliset tyhjät pullot ja tölkit. Loppusiivouksen voi tilata myös erikseen; loppusiivouksen hinta on 60€.

Tupakointi mökeissä on ehdottoman kielletty. 

Lemmikit ovat tervetulleita, ilmoitathan siitä etukäteen. Veloitamme majoitusajalta 10€/lemmikki. Lemmikille tulee varata oma nukkumapaikka tai peti, huoneistossa lemmikki ei saa olla sohvalla tai sängyssä.

Huoneiston varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset tulee kertoa heti henkilökunnalle, jolloin ne voidaan mahdollisuuksien mukaan korjata. Asiakas on myös velvollinen ilmoittamaan välittömästi huoneistolle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot, ja korvaamaan ne tilanteen mukaan.